Triplacsokis brownie

Triplacsokis brownie
Nyomtatás
Hozzávalók
  1. 175 g finomliszt
  2. 275 g étcsokoládé (70%-os)
  3. 80 g tejcsoki (nagyobb darabokra törve)
  4. 80 g fehércsoki (nagyobb darabokra törve)
  5. 80 g feldarabolt, pirított mandula
  6. 275 g vaj
  7. 1 teáskanál sütőpor
  8. 4 tojás (enyhén felverve)
  9. 1 csomag vaníliás cukor
  10. 325 g kristálycukor
Elkészítési javaslat
  1. A sütőt előmelegítem 170 fokra. Egy hőálló üvegtálat vagy tepsit kivajazok.
  2. Az étcsokit és a vajat egy nagy tálba teszem, és vízfördő felé helyezve addig kevergetem, amíg teljesen folyékony masszát kapok.
  3. Ha kész, leveszem a vízfürdőről, majd belekeverem a cukrot, vaníliás cukrot, és óvatosan beledolgozom a tojásokat is. Végül hozzákeverem a sütőporos lisztet, a nagyobb darabokra tördelt csokit és a mandulát.
  4. Az egész masszát a kivajazott tepsibe öntöm, és kb. 20 perc alatt készre sütöm. Tűpróbával ellenőröm, mielőtt kiveszem. Akkor jó, ha a teteje már megsült, de a belseje még kissé képlékeny, folyós állagú.
  5. Tejszínnel, vanília fagyival tálalom.
Fincsi sütemény http://fincsi.hu/