Triplacsokis brownie
Triplacsokis brownie
Fincsi.hu
2017-02-08 13:58:05
Nyomtatás
Hozzávalók
- 175 g finomliszt
- 275 g étcsokoládé (70%-os)
- 80 g tejcsoki (nagyobb darabokra törve)
- 80 g fehércsoki (nagyobb darabokra törve)
- 80 g feldarabolt, pirított mandula
- 275 g vaj
- 1 teáskanál sütőpor
- 4 tojás (enyhén felverve)
- 1 csomag vaníliás cukor
- 325 g kristálycukor
Elkészítési javaslat
- A sütőt előmelegítem 170 fokra. Egy hőálló üvegtálat vagy tepsit kivajazok.
- Az étcsokit és a vajat egy nagy tálba teszem, és vízfördő felé helyezve addig kevergetem, amíg teljesen folyékony masszát kapok.
- Ha kész, leveszem a vízfürdőről, majd belekeverem a cukrot, vaníliás cukrot, és óvatosan beledolgozom a tojásokat is. Végül hozzákeverem a sütőporos lisztet, a nagyobb darabokra tördelt csokit és a mandulát.
- Az egész masszát a kivajazott tepsibe öntöm, és kb. 20 perc alatt készre sütöm. Tűpróbával ellenőröm, mielőtt kiveszem. Akkor jó, ha a teteje már megsült, de a belseje még kissé képlékeny, folyós állagú.
- Tejszínnel, vanília fagyival tálalom.
Fincsi sütemény http://fincsi.hu/