Banános hamis tiramisu kehely

Banános hamis tiramisu kehely

Banános hamis tiramisu kehely

Banános hamis tiramisu kehely
Nyomtatás
Hozzávalók
  1. 4 érett banán
  2. 250 gr mascarpone
  3. 2 dl habtejszín
  4. fél csomag babapiskóta
  5. 2 dl tej az áztatáshoz
  6. 3-4 kiskanál kávé (el is hagyható)
Elkészítési javaslat
  1. Turmixgépben pépesítsd össze az előzőleg karikára vágott banánt - nem kell teljesen homogén masszát csinálni, maradhatnak benne kisebb-nagyobb gyümölcsdarabok.
  2. Verd fel a tejszínt, majd a mascarponét és a tejszínt is keverd a pépes banánkrémhez.
  3. A piskótákat áztasd be egy kis tejbe (kávét is önthetsz hozzá), majd darabokra törve tetszés szerinti mennyiséget helyezz el a poharak alján. Végül öntsd nyakon a piskótát a banános masszával. Díszítésként használhatsz friss epret, kakaót vagy csokiforgácsot.
Fincsi sütemény http://fincsi.hu/
Facebook