Ha még nem leltél rá álmaid esküvői tortájára, nézz körül itt!

Közeleg a nagy nap, és még mindig nem döntötted el, hol készíttesd el álmaid esküvői tortáját? Nos ebben mi sem tudunk segíteni, csupán a döntést tudjuk talán megkönnyíteni ennek a néhány cukrászdának a meseszép tortakreációjával, melyek ihletet adhatnak, hol és merre nézz körül torta fronton.

Marangona – Budapest

A legcsajosabb cukrászdaként hivatkoznak magukra, ahol a a szépség elengedhetetlen. Már ami a torta, sütemény és egyéb cukrászati zsenialitásokat illeti. A cukrászda esküvő előtti ingyenes konzultációval, és természetesen kóstolóval segít kiválasztani álmaid esküvői tortáját. Bővebben a cukrászda honlapján tájékozódhatsz.

Tortapalota kézműves tortaműhely – Székesfehérvár

Friss gyümölcsök, házi tartósítószer mentes lekvárok, belga csokoládé, friss tanyasi tojás és vaj, ezek azok az alapanyagok melyeket a székesfehérvári cukrászműhelyben felhasználnak a meseszép torták, sütemények elkészítéséhez. A nemesen egyszerűtől a trendi, designos megjelenésig minden megtalálható és nem hiányoznak a speciális díszítési technikák sem. Bővebben a cukrászda honlapján tájékozódhatsz.

 

Süti mester – Budapest

Nádori Cukrászda – Budapest

 

Asztalka cukrászda – Budapest

A dús vajkrémes, marcipános, fondant-mázas hagyomány helyett az Asztalkában a frissességre, az ízek harmóniájára törekednek. Minden torta válogatott alapanyagokból elővarázsolt különleges ízvilág, melyeket gyümölcsökkel, virágokkal, csipkékkel varázsolnak ünnepivé, egy kis plusz rafinériával megfűszerezve.

 

Facebook