Karácsonyi sütik sütemény receptek képekkel, sütemények képpel, ünnepi finomságok - Fincsi.hu

Receptek a Karácsonyi sütik kategóriából


Pillekönnyű fahéjas kocka
1.  Pillekönnyű fahéjas kocka
A tészta hozzávalói közül a lisztet, sütőport és a kétféle cukrot összekeverem. A tojásokat lazán felverem és a tejjel kikeverem, majd hozzáöntöm a lisztes keverékhez. Legvégü tovább a recepthez >>>

Karácsonyi narancskrémes fatörzs
2.  Karácsonyi narancskrémes fatörzs
A tojáshabot pici sóval és a kanalanként hozzáadott cukorral kemény habbá verem. A tojássárgáját már kézi habverővel forgatom a habba, majd apránként beleszitálom és óvatosan beleforgatom a kakaóporral elvegyített lisztet is. Sütőpapírral bélelt tepsibe egyenge tovább a recepthez >>>

Illatos karácsonyi sütemény
3.  Illatos karácsonyi sütemény
A lisztet, a darált diót, a sütőport, a sót és a mézeskalács fűszert egy nagy keverőtálban összekeverem. A joghurtot szűrőbe öntöm, lecsepegtetem. A puha vajat habosra keverem a cukorral, és a tojás tovább a recepthez >>>

Rumos diós kocka
4.  Rumos diós kocka
A tészta hozzávalóit a felsoroltak szerint egy nagy tálba teszek, majd addig keverem (kézi habverővel vagy fakanállal), amíg egynemű masszát kapok. Sütőpapírral kibélelt tepsibe (30x25-ös) öntö tovább a recepthez >>>

Adventi marcipános őzgerinc
5.  Adventi marcipános őzgerinc
A marcipánt sajtreszelőn lereszelem, majd a liszttell, a dióval, a reszelt citromhéjjal és a mézeskalács fűszerrel egy nagy tálban összekeverem. A tojásokat habosra keverem a kétféle cukorral és a tejsz tovább a recepthez >>>

Ünnepi gesztenyetorta
6.  Ünnepi gesztenyetorta
A piskótához a tojásokat szétválasztom. A fehérjét pici só hozzáadásával gépi habverővel kemény habbá verem, majd a cukrot kanalanként hozzáadva tovább verem. Ezután k tovább a recepthez >>>

Karácsonyi narancsos kekszrudacskák
7.  Karácsonyi narancsos kekszrudacskák
A vajat habosra keverem a cukorral, és hozzáadom a reszelt narancshéjat. Apránként hozzákeverem a sóval elkevert lisztet, és alaposan átgyúrom a tésztát. Lisztezett deszkára borítom, és kb. 1 cm vastag lapot nyújtok. Derelyevágóval kb.2x4 cm-es rudakat vágok, meghint tovább a recepthez >>>


Két omlós, krémes sütemény Húsvétra
Az alábbi két sütemény nagy erénye – azon kívül, hogy isteni finomak -, hogy előre lehet dolgozni, mivel a tésztának puhulnia kell, sőt mi több, annál ízletesebbek, minél tovább állnak. Éppen ezért időben lássunk neki,így az ünnepekre pont megfelelő állagúak lesznek, és az ízek is jól összeérnek. Hűtőben, dobozban tárolva napokig frissek maradnak.
folytatás >>
Kérdésed van?
Vagy van egy jó recepted?

Írj nekünk!
INFO@FINCSI.HU





Találjon meg minket a Google+ oldalon!