Gyümölcsös sütik sütemény receptek képekkel, sütemények képpel, ünnepi finomságok - Fincsi.hu

Receptek a Gyümölcsös sütik kategóriából

Málnás pohárkrém mascarponés vaníliakrémmel
1.  Málnás pohárkrém mascarponés vaníliakrémmel
A krémhez a tojások sárgáját habosra keverem a kétféle cukorral és a tápióka keményítővel. A tejet felforralom, majd a tűzről levéve óvatosan a tojásos masszához öntöm, pár percig keverem, majd visszatéve a tűzre, állandó kevergetés mellett sűrű, de még folyékony tovább a recepthez >>>

Pillekönnyű, gluténmentes málnatorta
2.  Pillekönnyű, gluténmentes málnatorta
A tojássárgákat elkeverem a 3 ek. vízzel. A fehérjét habbá verem, közben fokozatosan, kanalanként hozzáadom a cukrot. Ha már megfelelő keménységű a hab, beleforgatom a vízzel kikevert tojássárgáját, majd kanalanként beleszitálom a szódabikarbónával elkevert  rizsl tovább a recepthez >>>

Epres pudingos alagút
3.  Epres pudingos alagút
A lisztet elvegyítem a sütőporral. A fehérjéket a sóval és a vízzel habbá verem, mikor már majdnem kész, hozzáadom a cukrot, és addig verem, míg szép fényes, vágható keménységű lesz. A sárgáját is hozzáadom, és kézi habverővel összevegyítem a habbal, majd leg tovább a recepthez >>>

Epres mascarponés  rolád
4.  Epres mascarponés rolád
A piskótához a fehérjéket a sóval, és a cukor felének kanalankénti és fokozatos (azaz ne egyszerre zúdítsuk bele) hozzáadásával vágható keménységű, fényes habbá verem (a tojáshab felverésének követendő praktikáiról cikkeink között olvashatsz). A sárgáját a mara tovább a recepthez >>>

Pillekönnyű joghurtos almatorta
5.  Pillekönnyű joghurtos almatorta
A lisztet tálba szitálom, elkeverem benne a sót és a fahéjat. Az almákat megmosom, meghámozom, felszeletelem. A vajat megolvasztom, majd a cukorral habosra verem, és egyenkét hozzáadom a tojásokat. (Gépi habverő alacsony fokozatán verem fel). A tojásos masszába  tovább a recepthez >>>

Almatorta fahéjas cukorral
6.  Almatorta fahéjas cukorral
A lisztet tálba szitálom, hozzáadom a sűtőport, sót és a fahéjat, összekeverem. Az almákat, megmosom, meghámozom, kimagozom, felszeletelem. A vajat habosra keverem a cukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadom a tojást, ezzel is kikeverem, majd apránként beleöntöm a  tovább a recepthez >>>

Meggyes tejfölös kocka
7.  Meggyes tejfölös kocka
A lisztet tálba szitálom, hozzáadom a sütőport és a sót, elkeverem. A vajat a cukorral habverővel habosra keverem, egyenként hozzáadom a tojásokat is, és simára keverem. A sütőporos lisztet apránként a tojásos masszához adagolom, és hozzáöntöm a tejet is, majd alaposan k tovább a recepthez >>>






Találjon meg minket a Google+ oldalon!