Kuglófok sütemény receptek képekkel, sütemények képpel, ünnepi finomságok - Fincsi.hu

Receptek a Kuglófok kategóriából

Kókuszos kuglóf
1.  Kókuszos kuglóf
A lisztet egy nagy tálba szitálom, és a közepébe mélyedést készítek. Belemorzsolom az t, hozzáadom a cukrot és a tejet, majd hagyom felfutni. Amikor habosodni kezd, a többi hozzávalót is hozzáadom, és robotgép dagasztó fejével alaposan összedolgozom. Egy nagyon lágy (inká tovább a recepthez >>>

Narancsszirupos sütőtökös kuglóf
2.  Narancsszirupos sütőtökös kuglóf
A lisztet elvegyítem a reszelt tökkel, a sütőporral, narancshéjjal és a fűszerekkel (fahéj, gyömbér). A kétféle cukrot habosra keverem a tojásokkal, majd hozzákeverem a maradék hozzávalót is (joghurt, olaj, vaj). A masszát összekeverem a lisztes keverékkel, és vajj tovább a recepthez >>>

Citromos - csokis kuglóf
3.  Citromos - csokis kuglóf
A lisztet egy nagy keverőtálba szitálom, és a közepébe mélyedést készítek. Belemorzsolom az élesztőt, hozzáadom a cukrot és a tejet, majd hagyom felfutni. Amikor habosodni kezd, a többi hozzával&oac tovább a recepthez >>>

Karácsonyi citromos mákos kuglóf
4.  Karácsonyi citromos mákos kuglóf
Egy edényben a vajat a cukorral habosra keverem, majd hozzáadom a túrót, a vaníliás cukrot, a citromhéjat és a levet, majd egyenként beleütöm a tojásokat, és alaposan eldolgozom a tésztát. A lisztet egy nagy tálba szitálom, és elkeverem benne a sütőport, a sót,  tovább a recepthez >>>

Narancsos kuglóf képpel
5.  Narancsos kuglóf képpel
A margarin a csipet sóval és a kétféle cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, majd a reszelt citrom- és narancshéjat. Ezekkel is jól összedolgozzuk. Hozzáadjuk a frissen facsart citrom és &n tovább a recepthez >>>

Almás – fűszeres kuglóf
6.  Almás – fűszeres kuglóf
Az almákat meghámozzuk, kicsumázzuk, és kb. 1,5 cm-es kockákra vágjuk. A vajat serpenyőben megolvasztjuk, az almakockákat közepes lángon  – lehetőleg keveset kevergetve – aranyszínűre pirítjuk.  tovább a recepthez >>>

Fekete-erdei kuglóf recept
7.  Fekete-erdei kuglóf recept
A puha margarint a cukorral és a sóval habosra keverjük, közben egyenként beledolgozva a tojásokat. A lisztbe vegyítjük a sütőport, és a tejjel váltogatva a cukros masszához adjuk. A tészta egyi tovább a recepthez >>>


Két omlós, krémes sütemény Húsvétra
Az alábbi két sütemény nagy erénye – azon kívül, hogy isteni finomak -, hogy előre lehet dolgozni, mivel a tésztának puhulnia kell, sőt mi több, annál ízletesebbek, minél tovább állnak. Éppen ezért időben lássunk neki,így az ünnepekre pont megfelelő állagúak lesznek, és az ízek is jól összeérnek. Hűtőben, dobozban tárolva napokig frissek maradnak.
folytatás >>
Kérdésed van?
Vagy van egy jó recepted?

Írj nekünk!
INFO@FINCSI.HU





Találjon meg minket a Google+ oldalon!