Krémes sütik sütemény receptek képekkel, sütemények képpel, ünnepi finomságok - Fincsi.hu

Receptek a Krémes sütik kategóriából

Boccaccio szelet
1.  Boccaccio szelet
A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verem 100 g cukorral. A sárgáját a maradék cukorral habosra keverem, majd a kettőt óvatosan összeforgatom. Beleszórom a diót, a sütőport és a zsemlemorzsát, és laza mozdulatokkal összedolgozom. Egy gáztepsit kibélelek ostyalapp tovább a recepthez >>>

Kávés pohárkrém
2.  Kávés pohárkrém
A tészta hozzávalóiból a lisztet, a mandulalisztet és a sütőport egy tálba szitálom. A vajat megolvasztom, és a többi hozzávalóval habosra keverem, összevegyítem a lisztes keverékkel, végül a kávét is elkeverem a masszában. Sütőpapírral bélelt közepes méretű tovább a recepthez >>>

Meggyes csokikocka
3.  Meggyes csokikocka
A margarint a cukorral krémesre keverjük. A csokit feldaraboljuk, és forró vízfürdőben felolvasztjuk, majd folyékony állapotban a cukros masszához dolgozzuk. Egyesével belekeverjük a tojások sárgáját, végül az átszitált lisztet. A fehérjékből kemény habo tovább a recepthez >>>

Kinder bueno szelet házilag
4.  Kinder bueno szelet házilag
A tésztához a tojásfehérjét egy csipetnyi sóval és a  kanalanként hozzáadott cukorral kemény habbá verem. Ezt követően hozzáadom az olajat, és a lisztes, morzsás, sütőporos keveréket, és kézi habverővel óvatosan beleforgatom. Sütőpapírral bélelt tepsibe (32x24-e tovább a recepthez >>>

Francia mákos
5.  Francia mákos
Krém készítése: Én ezzel szoktam kezdeni, mert a krémnek hűlnie kell. A pudingport a tejjel megőzöm, a tojások sárgáját habüstbe teszem, és vízgőz fölött habosra keverem a cukorral tovább a recepthez >>>

Narancskrémes darás süti
6.  Narancskrémes darás süti
A tojásokat a kétféle cukorral habosra keverem, majd fokozatosan a többi hozzávalót is hozzáadva alacsony fokozaton tovább keverem. A lisztes darás keveréket kanalanként adom hozzá, az olajat finoman belecsorgato tovább a recepthez >>>

Kávékrémes diós szelet liszt nélkül
7.  Kávékrémes diós szelet liszt nélkül
A tojásfehérjét a kanalanként hozzáadott cukorral kemény habbá verem, majd óvatosan beleforgatom a darált diót. A diós masszát egy magasabb peremű, közepes méretű sütőpapírral bélelt tepsibe csurgatom, elsimítom. 150 fokos sütőben kb. 25-30 percig sütöm. A kré tovább a recepthez >>>


Két omlós, krémes sütemény Húsvétra
Az alábbi két sütemény nagy erénye – azon kívül, hogy isteni finomak -, hogy előre lehet dolgozni, mivel a tésztának puhulnia kell, sőt mi több, annál ízletesebbek, minél tovább állnak. Éppen ezért időben lássunk neki,így az ünnepekre pont megfelelő állagúak lesznek, és az ízek is jól összeérnek. Hűtőben, dobozban tárolva napokig frissek maradnak.
folytatás >>
Kérdésed van?
Vagy van egy jó recepted?

Írj nekünk!
INFO@FINCSI.HU





Találjon meg minket a Google+ oldalon!