Sütés nélkül sütemény receptek képekkel, sütemények képpel, ünnepi finomságok - Fincsi.hu

Receptek a Sütés nélkül kategóriából


Banános csokis babapiskóta
1.  Banános csokis babapiskóta
A pudingot egy kevéske hideg tejjel csomómentesre keverem, majd hozzáöntöm a maradék tejet, és közepesen sűrű krémet főzök. Félreteszem hűlni. A habtejszínt a habfixálóval kemény habbá verem, majd a kihűlt pudingba keverem. A csokit egy darabka vajjal vízg tovább a recepthez >>>

Bolondos golyók
2.  Bolondos golyók
A narancsot nagyon alaposan megmosom, majd a héját lereszelem. A hozzávalókat összedolgozom, majd a masszát megfelezem. Kanálnyi adagokat kikanalazva kézzel kis golyókat formázok, és a fele adagot a narancshéjas kókuszba, a másik adagot a dekorcukorba hempergetem. Fo tovább a recepthez >>>

Csokiszalámi gazdagon
3.  Csokiszalámi gazdagon
A csokikat a vajjal gőzfürdő felett felolvasztom. Belekeverem a kakaóport, és félreteszem hűlni. A magokat felaprítom és egy serpenyőben rövid idő alatt enyhén megpörkölöm. Az aszalt gyümölcsöket megmosom, feldarabolom, és a rumba (vagy romába) áztatom. A  tovább a recepthez >>>

Rumos töltött marcipán
4.  Rumos töltött marcipán
A töltelékhez a babapiskótát nagyon finomra darálom, majd hozzáadom a többi hozzávalót, és alaposan összedolgozom a masszát. A marcipánt porcukorral meghintett vágódeszkán vékony (1-2 mm)  téglalap alakúra nyújtom. Nedves kézzel a töltelékből 1-2 cm vastags tovább a recepthez >>>

Őszi kehely
5.  Őszi kehely
) A pudingot a szokásos módon elkészítem, és félreteszem hűlni. Az almát megmosom, meghámozom, és apróbb kockákra vágom. Egy lábosba teszem, majd egy kevés vízzel, egy rúd fahé tovább a recepthez >>>

Áfonyás babapiskótás mascarponekrém
6.  Áfonyás babapiskótás mascarponekrém
A babapiskótát apróbb darabokra tördelem. A tasakon található leírás szerint elkészítem a pudingot, majd hűlni hagyom. Az áfonyát megmosom (ha mireli, akkor felengedem), majd a citromlével és a cukorr tovább a recepthez >>>

Diókrémmel töltött ostya
7.  Diókrémmel töltött ostya
A pudingport, a lisztet és a 4 ek. cukrot egy lábasba teszem, kevéske tejjel csomómentesre keverem, majd a maradék tejjel, folyamatos kevergetés mellett sűrű krémmé főzöm. Félreteszem hűlni. A vajat a cukorral habo tovább a recepthez >>>


Két omlós, krémes sütemény Húsvétra
Az alábbi két sütemény nagy erénye – azon kívül, hogy isteni finomak -, hogy előre lehet dolgozni, mivel a tésztának puhulnia kell, sőt mi több, annál ízletesebbek, minél tovább állnak. Éppen ezért időben lássunk neki,így az ünnepekre pont megfelelő állagúak lesznek, és az ízek is jól összeérnek. Hűtőben, dobozban tárolva napokig frissek maradnak.
folytatás >>
Kérdésed van?
Vagy van egy jó recepted?

Írj nekünk!
INFO@FINCSI.HU





Találjon meg minket a Google+ oldalon!