Sütés nélkül sütemény receptek képekkel, sütemények képpel, ünnepi finomságok - Fincsi.hu

Receptek a Sütés nélkül kategóriából

Kókuszos - ananászos babapiskótás desszert
1.  Kókuszos - ananászos babapiskótás desszert
A pudingot a tasakján található leírás szeint elkészítem, majd kihűtöm. Szándékosan nem írtam cukor mennyiséget, ki-ki a maga ízlése szerint édesíti. A tejszínt kemény habbá verem 1 tasak habfixálóval. Ha a puding kihűlt, belekeverem a mascarponét, a kókuszresz tovább a recepthez >>>

Gesztenyés babapiskótás süti
2.  Gesztenyés babapiskótás süti
A gesztenyét szobahőmérsékleten kiolvasztom. A kiolvadt gesztenyét villával szétnyomkodom, hozzáadom a mascarponét, és robotgéppel sima krémmé dolgozom. Végül kézi habverővel beleforgatom a fixálóval felvert kemény tejszínhabot. Ha szükséges, ízlés szerint cukorral és tovább a recepthez >>>

Babapiskótás kókuszos csokitorta banánnal
3.  Babapiskótás kókuszos csokitorta banánnal
A krémhez az első 5 hozzávalót simára keverem. A banánokat botmixerrel pépesítem, és ezt is a túrós masszába forgatom. Az étcsokit vízgőz fölött megolvasztom, belecsorgatom a masszába, végül a krémet alaposan kikeverem. Hozzáadom a rumaromát is, de ez el is hag tovább a recepthez >>>

Marcipános kókuszkocka
4.  Marcipános kókuszkocka
A kekszet ledarálom, összekeverem a kókuszreszelékkel és a darált dióval. A vajat és cukrot egy hőálló tálba teszem, és gőz fölött kevergetem, míg olvadni nem kezd, majd hozzáadom a kakaóport, a felvert tojást, és pár percig tovább kevergetem. A gőzr tovább a recepthez >>>

Banános csokis babapiskóta
5.  Banános csokis babapiskóta
A pudingot egy kevéske hideg tejjel csomómentesre keverem, majd hozzáöntöm a maradék tejet, és közepesen sűrű krémet főzök. Félreteszem hűlni. A habtejszínt a habfixálóval kemény habbá verem, majd a kihűlt pudingba keverem. A csokit egy darabka vajjal vízg tovább a recepthez >>>

Bolondos golyók
6.  Bolondos golyók
A narancsot nagyon alaposan megmosom, majd a héját lereszelem. A hozzávalókat összedolgozom, majd a masszát megfelezem. Kanálnyi adagokat kikanalazva kézzel kis golyókat formázok, és a fele adagot a narancshéjas kókuszba, a másik adagot a dekorcukorba hempergetem. Fo tovább a recepthez >>>

Csokiszalámi gazdagon
7.  Csokiszalámi gazdagon
A csokikat a vajjal gőzfürdő felett felolvasztom. Belekeverem a kakaóport, és félreteszem hűlni. A magokat felaprítom és egy serpenyőben rövid idő alatt enyhén megpörkölöm. Az aszalt gyümölcsöket megmosom, feldarabolom, és a rumba (vagy romába) áztatom. A  tovább a recepthez >>>






Találjon meg minket a Google+ oldalon!