Csokis-almás muffin - Muffinok sütemény receptek képekkel - Fincsi.hu

Csokis-almás muffin


Elkészítés
1. A tojást és a cukrokat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a puha vajat, a rumot és a sót.

2. A sütőport a lisztbe szitáljuk, és az előzőekhez keverjük.

3. A kockázott almát is belekeverjük a tésztába, majd az étcsokoládét is ráreszeljük.

4. A muffin sütő mélyedéseit kivajazzuk, vagy papírkosárkákkal béleljük ki, és minden egyes mélyedést 3/4ed részig megtöltünk a tésztával.

5. Előmelegített sütőben, 180°C-on kb. 20 percig sütjük. A formában hagyjuk hűlni 10 percig, majd rácsra rakva megvárjuk, míg teljesen kihűlnek.


A Te szavazatod:
Mindenki:
253 db szavazat, atlagban: 4.19

Hozzávalók
30 dkg liszt
15 dkg vaj
2 kiskanál sütőpor
csipet só
1 evőkanál rum
3 tojás
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg cukor
8 dkg étcsokoládé
20 dkg alma (megpucolva, apróra kockázva)






Szerző:

A Fincsi.hu oldalon található recepek, fotók, cikkek, grafikai elelemek a Fincsi.hu tulajdonát képezik.
Felhívjuk figyelmét, hogy a forrás megjelölése mellett is jogsértő a Fincsi.hu tartalmainak újrafelhasználása.
Ezen tartalmak kizárólag a Fincsi.hu szerkesztőjének írásos beleegyezésével közölhetőek újra bármely oldalon, fórumon, médiumban.
Engedély kérhető az info@fincsi.hu címen.




Találjon meg minket a Google+ oldalon!



Ne maradj le egyetlen receptről sem!


Like-old az oldalunkat és minden kipróbált receptünket azonnal megismerheted.