Goffri

Goffri

Goffri lekvárral és eperrel

Goffri
Nyomtatás
Hozzávalók
  1. 30 dkg liszt
  2. 6 dkg margarin
  3. 2 tojás
  4. 5 dl tej
  5. 1 kiskanál sütőpor
  6. 1 kiskanál vaníliás cukor
  7. 1 púpozott ek. porcukor
  8. csipet só
Elkészítési javaslat
  1. A lisztet összekeverem a sütőporral, majd hozzáadom a tojásokat, és az olvasztott margarint.
  2. A tejet fokozatosan hozzáadagolom, és habverővel csomómentesre keverem. A kétféle cukrot is hozzákeverem a tésztához.
  3. A felmelegített gofrisütőt kiolajozom, megtöltöm a masszával, és kb. 4-5 perc alatt készre sütöm.
Megjegyzések
  1. A gyümölcsön kívül tálalhatjuk többek között pudinggal, tejszínhabbal, lekvárral, juharsziruppal, vagy éppen nutellával.
Fincsi sütemény http://fincsi.hu/
Facebook