Mogyorós brownie

Nagyon csokis, nagyon mogyorós és természetesen mindezek mellett nagyon finom. No és nagyon hizlaló, de erre sajnos fittyet hánytunk az első falat után…
Mogyorós brownie

Mogyorós brownie
Nyomtatás
Sütési idő
20 min
Sütési idő
20 min
Tésztához
  1. 20 dkg liszt
  2. 1 kiskanál sütőpor
  3. 4 dkg kakaópor
  4. 20 dkg étcsoki
  5. 3 kiskanál nescafé
  6. 4 tojás
  7. 1,75 dl étolaj
  8. 2 evőkanál víz
Tetejére
  1. egy maréknyi durvára darabolt mogyoró
Elkészítési javaslat
  1. A nescafét a meleg vízben feloldjuk, majd ha kihűlt, a tojásokkal felverjük és apránként belecsurgatjuk az olajat is.
  2. A csokit lereszeljük és hozzáadjuk a sütőporral és a kakaóporral elkevert liszthez. Beledolgozzuk a tojásokat is, majd egy kivajazott nagy tepsibe öntjük. A tetejét megszórjuk a mogyoróval és előmelegített sütőben, közepes tűznél kb. 20 percig sütjük.
  3. Kivesszük a sütőből. Melegen fagylalttal vagy hidegen porcukorral szórva, esetleg tejszínhabbal tálaljuk.
Fincsi sütemény http://fincsi.hu/
Facebook