Epres csokoládés sajttorta sütés nélkül

Epres csokoládés sajttorta sütés nélkül

Epres csokoládés sajttorta sütés nélkül

Epres csokoládés sajttorta sütés nélkül
Nagyon könnyen elkészíthetjük ezt a kiváló nyári finomságot, ráadásul szinte mindenféle gyümölcs illik hozzá. Mivel most van itt az ideje, mi az eperrel próbáltuk ki, de a málna, ribizli is kiválóan harmonizál a sajtkrém natúr ízével.
Nyomtatás
Hozzávalók
  1. 180 g háztartási keksz
  2. 75 g olvasztott vaj
  3. 100 g tejcsoki
  4. 300 g sajtkrém (Philadelphia)
  5. 200 ml tejszín
  6. 75 g cukor
  7. 150 g eper
  8. porcukor
Elkészítési javaslat
  1. A kekszet apró darabokra morzsoljuk, a vajat megolvasztjuk és alaposan összedolgozzuk a kekszmorzsával.
  2. A masszát egy kerek (20 cm) tortaforma aljába nyomkodjuk. A csokit mikrohullámú sütőben megolvasztjuk.
  3. A sajtkrémet, a tejszínt és a cukrot simára keverjük. Hozzáadjuk az epret, majd az olvasztott csokit is beleforgatjuk.
  4. Kanalazzuk a tortaformába, majd egy kés segítségével simítsuk el a tetejét.Tegyük 2 órára fagyasztóba.
  5. Ha szeretjük, porcukorral és olvasztott csokival díszítve tálalhatjuk.
Fincsi sütemény http://fincsi.hu/