Mascarponés brownie

Mascarponés brownie

Mascarponés brownie
Nyomtatás
Hozzávalók
  1. Tésztához:2/3 csésze liszt
  2. 1/2 csésze sötét, keserű kakaópor
  3. 1 nagy tojás
  4. 2 tojásfehérje
  5. 1 1/4 csésze barna cukor
  6. 1/4 csésze étolaj
  7. 1/2 dl erős kávé
  8. 1 csomag vaníliás cukor
Sajtkrémhez
  1. 12,5 dkg mascarponet
  2. 1/4 csésze cukor
  3. 1 nagy tojás
  4. 1 evőkanál liszt
  5. 1 evőkanál natúr joghurt
  6. 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítési javaslat
  1. A tésztához a tojást, a tojásfehérjéket és a cukrokat krémesre keverjük, majd beledolgozzuk az olajat és a kávét.
  2. A lisztet elvegyítjük a kakaóporral, és a szódabikarbónával, majd az egészet a keverékhez adjuk.
  3. A mascarponét simára keverjük, majd a sajtkrém többi hozzávalóival jól eldolgozzuk.
  4. Egy kb. 20x 20 cm-s formát kivajazunk, és a fele tésztát belekanalazzuk. Erre a sajtos réteg kerül, majd a tészta másik fele.
  5. A brownie tetejét villával vagy késsel felkeverjük. Előmelegített sütőben, 180°C-on, kb. 25 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni, majd kockára vágva tálaljuk.
Fincsi sütemény http://fincsi.hu/