Sárgabarackos csók

Gyorsan elkészül, és talán még gyorsabban el is fogy.

Sárgabarackos csók
Nyomtatás
Hozzávalók
  1. 25 dkg aszalt sárgabarack
  2. 20 dkg liszt
  3. 2 teáskanál sütőpor
  4. 10 dkg dió
  5. 8 dkg cukor
  6. 2 csomag vaníliás cukor
  7. 2 tojás
  8. 15 dkg puha vaj
Elkészítési javaslat
  1. Az aszalt sárgabarackot felaprítjuk, és összekeverjük a lisztel, a dióval, a sütőporral és a kétféle cukorral.
  2. A vajat a 2 tojással krémesre keverjük és hozzáadjuk a lisztes keveréket. Sütőpapírral bélelt tepsire dió nagyságú halmokat rakunk a tésztából.
  3. Előmelegített sütőben, 180°C-on kb. 11-12 percig sütjük.
Fincsi sütemény http://fincsi.hu/