Kandírozott gyümölcsös krémsajt torta

Kandírozott gyümölcsös krémsajt torta
Nyomtatás
A kekszalaphoz
  1. 80 g vaj
  2. 150 g csokoládés háztartási keksz
A töltelékhez
  1. 500 g natúr krémsajt
  2. 70 g porcukor
  3. 1 dl tejszín
  4. 1 csomag habfixáló
  5. 1 citrom reszelt héja
  6. 200 g kandírozott gyümölcs
Elkészítési javaslat
  1. A kekszet ledarálom (vagy zacskóba téve egy húsklopfolóval óvatosan összetöröm). A vajat mikróban megolvasztom, és a kekszdarához öntöm, majd kézzel összedolgozom. A vajas kekszmasszát belesimítom egy kivajazott kapcsos tortaforma aljába (kb. 18 cm át,érőjű). 1-2 órára hűtőbe teszem pihentetni.
  2. A tejszínt kemény habbá verem. A krémsajtot elkeverem a porcukorral, és hozzáadom a lereszelt citromhéjat és a kandírozott gyümölcsöket, majd beledolgozom a tejszínhabot is.
  3. A krémet elegyengetem a kekszalapon, majd ismét hűtőbe teszem, hogy a krém megszilárduljon (kb. 8-10 óra).
Fincsi sütemény http://fincsi.hu/