Kandírozott gyümölcsös krémsajt torta
2017.02.9 | 8:23
Beküldve:Összes, Sütés nélkül
Kandírozott gyümölcsös krémsajt torta
Fincsi.hu
2017-02-09 21:36:58
Nyomtatás
A kekszalaphoz
- 80 g vaj
- 150 g csokoládés háztartási keksz
A töltelékhez
- 500 g natúr krémsajt
- 70 g porcukor
- 1 dl tejszín
- 1 csomag habfixáló
- 1 citrom reszelt héja
- 200 g kandírozott gyümölcs
Elkészítési javaslat
- A kekszet ledarálom (vagy zacskóba téve egy húsklopfolóval óvatosan összetöröm). A vajat mikróban megolvasztom, és a kekszdarához öntöm, majd kézzel összedolgozom. A vajas kekszmasszát belesimítom egy kivajazott kapcsos tortaforma aljába (kb. 18 cm át,érőjű). 1-2 órára hűtőbe teszem pihentetni.
- A tejszínt kemény habbá verem. A krémsajtot elkeverem a porcukorral, és hozzáadom a lereszelt citromhéjat és a kandírozott gyümölcsöket, majd beledolgozom a tejszínhabot is.
- A krémet elegyengetem a kekszalapon, majd ismét hűtőbe teszem, hogy a krém megszilárduljon (kb. 8-10 óra).
Fincsi sütemény http://fincsi.hu/